Baard Scheren

Hoe een driedaagse baard trimmen en contouren scheren.

Je wilt een driedaagse baard scheren, of een baard die er gewaagd uitziet. Iemand die op de een of andere manier de zorg niet ziet. Het komt echter niet onverzorgd over, in het slechtste geval zelfs onsmakelijk. Vraagt ​​u zich af hoe u deze dunne lijn tussen een duidelijk cool en latent correct uiterlijk kunt beheren? We hebben een strategie op acht punten voor u.

Acht punten om te overwegen bij het verzorgen van een driedaagse baard.
Punt een. Alles, inclusief je baardstijl, begint in het hoofd. Je gedachten manifesteren zich. Wees dus positief, weersta de natuurlijke, oneindige cyclus van de groei van de bakkebaarden niet. Beschouw of scheer je baard niet als een noodzakelijk en vervelend kwaad, maar als een welkome manier om je persoonlijkheid te onderstrepen met een individuele baardstijl. Zeg ja tegen wat is en maak een cultus, ontspannen ochtendritueel van je scheer- en baardverzorging. Je toekomstige coole driedaagse baard weerspiegelt je innerlijke nonchalance.

Punt twee. Je doel is in gedachten. Nu is het tijd om het te implementeren. Voor een driedaagse baard is een paar dagen geduld vereist of slechts één keer, omdat je twee opties hebt. U kunt om de paar dagen volledig glad scheren en vervolgens de snorharen weer laten groeien. Of u kunt uw driedaagse baard één keer laten groeien en vervolgens regelmatig trimmen en contouren geven. We denken dat dat de efficiëntere methode is. Ten eerste groeien snorharen met verschillende snelheden en ten tweede sluiten hiaten pas na een paar dagen of weken. Door te trimmen krijg je geleidelijk een echt dikke baard.

Punt drie. Hoe lang praat je over een driedaagse baard? Dus hoe lang moet je het minimaal en maximaal dragen? De lengte ligt ergens tussen stoppelkin en volle baard. De driedaagse baard is zo genoemd omdat het lijkt alsof je je drie dagen niet hebt geschoren. Omdat snorharen met verschillende snelheden groeien, kost het je maar twee dagen om door te gaan als een driedaagse baard, terwijl het vijf dagen duurt voor je maatje. Het begint bij een lengte van 0,5 mm en eindigt bij ongeveer 4 mm. Dat bepaal je zelf, het enige dat telt is dat je gezichtshuid nog steeds doorschijnt en dat het haar niet al naar je kin toe groeit.

Punt vier. Hoe vaak trim je je driedaagse baard? En hoe doe je het precies? Afhankelijk van de kracht van je baardgroei, trim je het elke twee tot drie dagen. Of als uw gewenste lengte wordt overschreden. Dan neem je een krachtige baardtrimmer. Eentje met een mes dat op de millimeter kan worden afgesteld of eentje met extra opzetstukken. Hiermee knip je je snorharen droog af. Span je huid een beetje met je vingers en beweeg de trimmer gelijkmatig en over het bord. Als je een fijne of schaarse baardgroei hebt, met een driedaagse baard die je heel kort houdt, krijg je optisch de indruk dat je een dichte baardgroei hebt. De baard wordt niet echt dichter, dus hij schiet niet meer haar uit dan dat het genetisch bepaald is. Maar het ziet er dikker uit omdat een snorhaar dikker is op het punt en net boven waar het uitkomt dan een langere bovenaan. Bij elke trim vullen de aanvankelijke hiaten meestal op.

Punt vijf. Een driedaagse baard heeft geen nauwgezette, maar een herkenbare lijst, een vorm nodig. Hoe en waar zet je de contouren? De beste manier om dit te doen is met een goed veiligheidsscheermes. Trek de huid glad, beweeg eerst de schaafmachine, dan over, dan tegen de korrel. Spoel de snijmachine na elke beweging af onder stromend water om het haar te verwijderen. Oriënteer je ruwweg op je kaak en jukbeenderen. Als ze opvallen, moet u de contour niet direct erop beginnen, maar iets eronder. Want als je lacht of praat, trekt het je baard over je botten en ziet het er vreemd uit. Teken de eerste contouren met vrije tijd en argusogen, en pas zodra je baard compleet lijkt. Anders kan de rand er zigzag uitzien in plaats van recht.

Punt zes. Bereid je huid voor en scheer goed. Dit voorkomt huidirritatie, puistjes en ingegroeide haren, wat betekent dat je je gezicht en baard reinigt voordat je gaat scheren. Af en toe, het beste een keer per week, scrub je. Was je gezicht met warm water en een combinatieproduct waarmee je ook je scheerbeurt kunt voorbereiden. Dit is meestal voldoende als u een normale huid heeft. Als je echter een gevoelige huid hebt, raden we je aan om extra scheerolie te gebruiken. Licht gemasseerd in en na een korte belichtingstijd, het beschermt je huid tegen het scherpe mes, prikkelt je stoppels en laat tegelijkertijd een duidelijk zicht op de contouren achter.

Punt zeven. Bereid uw scheerbeurt zowel voor als tijdens de voorbereiding. Je huid zal je bedanken voor de liefkozingen met een gevoel van welzijn. Was je gezicht grondig met koud water na het contouren en trimmen, dep je huid en baard voorzichtig met een schone handdoek. Wrijf dus niet wild. We raden u aan om ook een aftershave-product te gebruiken. Koud water sluit je poriën, een aftershave verfrist of kalmeert, afhankelijk van welke je kiest, het desinfecteert en verzorgt je gestreste huid en geeft je een goed gevoel.

Punt acht. Het beste komt het laatst. Trakteer uzelf op baardolie, het elixer bij uitstek, speciaal voor een driedaagse baard.Natuurlijk pure baardolie bevat een geconcentreerde krachtpatser uit het rijk van planten. Neem een ​​paar druppels en masseer ze goed in je snorhaar en de huid eronder. Het zorgt voor zowel gezonde voedingsstoffen als vocht en beschermt tegen virussen, bacteriën en omgevingsinvloeden. Je baard ziet er dan glad uit, glanst subtiel en ruikt heerlijk. Je huid zal ontspannen. Baardolie kan ook de onaangename jeuk verlichten of volledig elimineren, die vaak kwelt, vooral bij nieuw ontluikende baarden. Baardolie geeft uw driedaagse baard een uitstraling die u een briljante uitstraling zal geven in de wereld van baarddragers, zowel zakelijk als privé.