Krant op Proef

Krant op Proef

Een andere methode om geld te besparen, hoewel misschien deze methode niet helemaal hiervoor bedoeld is, in een proefabonnement op krant of tijdschrift. Natuurlijk is deze krant op proef, of dit tijdschrift op proef in eerste instantie puur bedoeld om te kijken of een abonnement op krant of tijdschrift ook daadwerkelijk iets voor je is.

Maar als je telkens een proefabonnement afsluit, en als dat proefabonnement afloopt, een proefabonnement afsluit op een andere krant of op een ander tijdschrift, kun je natuurlijk wel aardig wat op de jaarlijkse abonnementskosten besparen.

Je moet daarbij wel bedenken dat je bij de meeste dagbladen en tijdschriften, de laatste twee jaar geen proefabonnement gehad mag hebben. Maar dat zal bij de grote hoeveelheid kranten en tijdschriften in Nederland geen probleem hoeven te zijn.

Een ander iets dat je in plaats van een abonnement op de krant kan doen, deze methode werkt bij de meeste tijdschriften helaas niet, je natuurlijk ook gewoon het nieuws op de website van de betreffende krant kunt lezen. Dat is in de meeste gevallen helemaal gratis, alhoewel je dan niet al het nieuws kunt lezen omdat dat is voorbehouden aan de abonnees van de krant.

Maar de meeste artikelen kun je gewoon lezen.

We moeten er wel eerlijk bij vertellen dat, hoewel de jaarlijkse abonnementsprijzen best wel hoog zijn, er natuurlijk voor de meeste mensen nog wel iets bijzonders aan de papieren krant zit. De geur, en rustig de krant tijdens het ontbijt kunnen lezen.

Als jij er ook zo over denkt, kun je natuurlijk ook gewoon een gratis krant lezen. Het nadeel daarbij is dat de krant vaak niet thuis bezorgd wordt. Op de grote stations bijvoorbeeld, kun je deze kranten wel gratig ophalen.

Dat is misschien een nadeel, maar de gratis kranten zijn goed, in papiervorm, en ruiken als een echte krant.