Laatste trends en stijlen in kleding.

Voor het komende lente en zomerseizoen gaan we zachtjes aan weer op zoek naar een nieuwe jas. Wat is nu eigenlijk de laatste mode op het gebied van jassen? Wat we weer veel tegenkomen dat zijn de kortere jeans jasjes, niet alleen maar in de oorspronkelijke jeanskleuren die we gewend zijn, maar daarnaast ook in verschillende kleuren. De kleuren zijn nu zacht, roze, zalm, pistache de welbekende pasteltinten.

Nieuwe trends bij herencollecties
In de herencollectie zien we naast de neutrale kleuren en de jeans jassen nu ook veel felle kleuren, rood en blauw kom je nu overal tegen.

Lederlook is in bij dames
In bijna alle collecties van verschillende merken zien we de lederen of leder look jasjes, dit is een absolute must voor elke vrouw om te bezitten. Deze jasjes zijn echt fantastisch te combineren met diverse stijlen, stoer op een jeans, romantisch op een rokje of jurkje het kan allemaal! Ook hier zien we naast de standaard zwarte en bruine tinten veel kleur!

Komend seizoen veel kleur
Komende seizoenen staan toch wel in het teken van vrolijk en vrouwelijk en dat bereiken we met de kleuren en bloemenprints. Grijze muizen zullen we niet veel meer tegenkomen, het straatbeeld veranderd in kleur, en prints. Dierenprints, bloemenprints, stipjes en streepjes komen ook overal in terug.

Wij hebben de mooiste collectie jassen online staan. We zien veel bekende merken zoals onder andere Reinders en Black Bananas. Allemaal volgens de laatste trends op fashion gebied. We hebben kleding voor zowel dames en heren op voorraad.

Bij kinderkleding is het natuurlijk een heel ander verhaal, want dat kun je daadwerkelijk op iedere straathoek vinden in het winkelcentrum, maar vaak ook of van slechte kwaliteit of peperduur. En dan met name de goede kinderkleding merken.