Crypto

Moet u investeren in de Cardano-cryptocurrency?

In principe moet je voorlopig geen geldbedragen in cryptocurrencies beleggen die je niet gemakkelijk kunt verliezen. Cryptocurrencies worden geassocieerd met een zeer hoog risiconiveau. Verder is mijn persoonlijke mening dat er nauwelijks een project op het gebied van cryptocurrencies en blockchains is dat veelbelovender is dan Cardano.

Professionele teams, wetenschappelijke onderbouwing, peer review, een doordacht, stabiel en toekomstgericht concept, een schoon ontwikkelproces, voorbeeldige transparantie, resourcebesparende transacties, speltheoriebenaderingen, proof-of-stake, etc., etc. ADA (Cardano) heeft het potentieel om een ​​van de cryptocurrencies van de toekomst te worden. Op dit moment is de munt absoluut ondergewaardeerd, wat ook te wijten is aan het feit dat de betrokken bedrijven (voornamelijk IOHK onder Charles Hoskinson) momenteel veel meer energie steken in professionele ontwikkeling en minder in grootschalige marketing. In de algemene slechte stemming met betrekking tot crypto, is ADA een echt koopje – als je gelooft in de toekomst van cryptocurrencies en blockchain. Ik geloof in hun toekomst om een ​​aantal redenen.

Een van de belangrijkste redenen is dat een werkende cryptocurrency gebaseerd op het concept van ADA (Cardano) voorziet in een enorme behoefte in zogenaamde ontwikkelingslanden met hyperinflatoire valuta, waar de meerderheid van de bevolking geen toegang heeft tot reguliere bankrekeningen, leningen, notariële aktes, enz.

Voor miljarden mensen zijn en blijven cryptocurrencies de beste en handigste manier om aan geld te komen en snelle transacties uit te voeren. Deze mensen beslissen over de toekomst van crypto; niet zomaar een risicomijdende, conservatieve, senior belastingaccountant uit Duitsland, voor wie dit allemaal een zeepbel is zonder toegevoegde waarde. Een andere reden, een positieve indicator, is de wereldwijde toename van de investeringen in deze industrie, ondanks de frequente zeepbellen en de zeepbellen die momenteel sterk dalen

Over oh zo duivelse speculatie gesproken:

Hier is een puur hypothetisch en zeer speculatief scenario: Tegenwoordig kun je ongeveer 2.800 ADA krijgen voor 100 euro. In 2023 zal de waarde van 1 ADA 50 euro bereiken, wat niet geheel onwaarschijnlijk is, zoals we weten uit ervaring met andere cryptocurrencies.

Dus deze 2.800 ADA zou over vijf jaar 140.000 euro waard zijn. Dat zou het wenselijke speculatieve geval zijn. In het ergste geval was je de 100 euro kwijt. Iedereen moet voor zichzelf uitmaken of het risico van deze speculatie de moeite waard is. Voor nu rest overigens een simpel blik op de koers ADA.