Online marketing Groningen

Online marketing Groningen

Iedereen kent het gezegde wel, online marketing. Maar wat houdt dit precies in? En hoe gaat dit nou in zijn werking? In dit blog gaan we in op deze onderwerpen en een online marketingbedrijf die hier gespecialiseerd in is in Groningen.

Wat is SEO

Om de klanten te lokken worden er bepaalde handelingen uitgevoerd. Een van deze handelingen is het gebruikmaken van SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization. Voor meer informatie zie Wat is SEO. Door deze methode te gebruiken proberen we zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van google te staan. Hierdoor komt jouw site hoog te staan als je op een trefwoord zoekt. Mensen klikken sneller op een van de bovenste links en door zo hoog mogelijk te staan resulteert dat in meerdere bezoekers. Dat is natuurlijk gunstig voor als je producten of diensten wilt verkopen op je site. Om zo hoog mogelijk te staan moet je je webpagina optimaliseren. Dit doe je door ervoor te zorgen dat je pagina snel laadt en niet te vergeten een pagina te creëren die niet verouderd lijkt. Google kijkt naar de snelheid van je pagina en ook wat voor informatie hierop te vinden is, is dit niet goed dan zul je minder hoog staan.

Wat is SEA

Voor het lokken van klanten hebben we het over SEO gehad. Maar er is nog een methode voor het lokken van klanten genaamd SEA. Dit staat voor Search Engine Advertising. Dit is ook een methode om zo hoog mogelijk bij de zoekmachine te staan.  Bij deze methode word er betaald om bovenaan de zoekresultaten te staan. Voor meer informatie zie Wat is SEA. Waarom zou je betalen om zo hoog mogelijk bij de zoekresultaten te staan als dit ook mogelijk is doormiddel van SEO? Door te betalen voor de SEA betekend dit nog niet direct dat je gegarandeerd bovenaan komt te staan. Via een systeem om te bieden kunnen aanbieders inzetten op bepaalde woorden en doelgroepen en de relevantie word ook meegenomen naar de beoordeling. Door deze methode blijft de informatie voor de zoekers nuttig en lokt de adverteerder de juiste doelgroep naar zijn website.

Online marketingbureau in Groningen

Elk bedrijf wilt natuurlijk gebruik maken van een goeie marketing en de juiste ZZP’er voor de juiste klus. Helaas valt dit vaak niet te overzien. Hiervoor hebben we een Online marketingbureau in Groningen gevonden die aan deze wensen voldoet genaamd ZZpair. ZZpair is een online marketingbureau die allerlei handelingen uitvoert, van het leveren van een website tot drukwerk en promotie. Dit bedrijf heeft al meer als tien jaar ervaring met online marketing en heeft inmiddels al een groot portfolio tot hun beschikking. Kortom een echte aanrader dus!