Tellow loonadministratie

Tellow boekhouden maakt het er voor zzp’ers behoorlijk gemakkelijker op. Het functionele boekhoudprogramma werkt gemakkelijk en bespaart de ondernemer heel veel kostbare tijd, tijd die nu in de onderneming zelf gestoken kan worden. Niet voor niets wordt Tellow boekhouden aanbevolen door Boekzo, het bekende en vooruitstrevende accountantskantoor.  Voor de Tellow loonadministratie doe je vervolgens een beroep op de expertise van Boekzo zelf, omdat het voeren van een goede loonadministratie nou eenmaal een vak apart is. De combinatie Tellow boekhouding en Boekzo loonadministratie is de best denkbare combinatie voor elke zzp’er.

Een geautomatiseerde boekhouding
Het is niet voor niets dat een grootheid als Boekzo juist Tellow boekhouden aanbeveelt. Het innovatieve programma biedt een geautomatiseerde boekhouding en met dit programma staat je BTW-aangifte altijd op tijd klaar. Je bespaart tijd, tijd die je beter aan je onderneming kunt besteden en met Tellow heb je steeds grip op al je financiële zaken. Door gebruik te maken van Tellow kun je altijd en overal factureren, weet je 24/7 en overal hoeveel geld je echt nog hebt en doe je zoals gesteld zorgeloos BTW-aangifte. Je zou de Tellow programma’s de perfecte samenvoeging kunnen noemen van ICT en administratie. Overigens kan Tellow toegepast worden door ondernemers die een rekening hebben bij Rabobank, ABN Amro Bank, SNS Bank, ING Bank, KNAB of de Triodos bank.

Gebruiksvriendelijk en niet ingewikkeld
Tellow boekhouden
is bijzonder gebruiksvriendelijk en allesbehalve ingewikkeld. Het is het perfecte programma voor zzp’ers die weinig weten van boekhouden en het voeren van administratie, maar dit toch graag zelf in de hand willen hebben en houden en bovendien willen leren.

Loonadministratie vereist specifieke kennis.
Wat betreft het voeren van loonadministratie is het verstandig een beroep te doen op de professionals van Boekzo zelf, omdat dit simpelweg echt specifieke kennis vereist. Bij Boekzo is een complete afdeling vrijgemaakt voor het in orde maken van loonadministraties en alles wat daarmee te maken heeft. Het voeren van een gedegen loonadministratie is een complex karwei, ook omdat de wet steeds wijzigt en je dus telkens weer op de hoogte moet zijn van de meest recente ontwikkelingen op onder meer het gebied van CAO’s. Behalve het voeren van de administratie denkt Boekzo nadrukkelijk met je mee en kijkt het hoe je eventueel kosten kunt besparen en hoe je om kunt gaan met de steeds veranderende wetten en regels.

Duidelijke afspraken
Door te kiezen voor Tellow en Boekzo hoef je je nooit meer zorgen te maken over je boekhouding en loonadministratie. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt over onder meer de verzending van de loonstroken, zodat werknemers altijd weten waar ze aan toe zijn en weten wanneer het salaris er is. Want ontevreden werknemers, dat wil geen enkele ondernemer. Boekzo is net als Tellow vooruitstrevend en innovatief. Zo kan Boekzo je passende bestanden aanleveren die je kunt gebruiken om salarisbetalingen automatisch in te lezen in de telebankier-formule. Laat je voorlichten door Boekzo over Tellow en ben je verzekerd van een prima boekhouding en een solide loonadministratie.